De beslissende treffer is aan het vallen. Door de 16-18 zege op Phoenix handhaaft Fiks zich in de overgangsklasse. | Foto Wim van Tuijl
De beslissende treffer is aan het vallen. Door de 16-18 zege op Phoenix handhaaft Fiks zich in de overgangsklasse. | Foto Wim van Tuijl Foto:

Fiks opnieuw in overgangsklasse

korfbal n Fiks heeft afgelopen zaterdag tegen het stijf onderaanstaande Phoenix gedaan wat het moest doen: winnen en daarmee zeker te zijn dat het ook volgend veldseizoen in de overgangsklasse zal uitkomen. Evenals dat in de zaalcompetitie ook gelukt.

De conclusie mag worden getrokken dat Fiks zeker niet de beste wedstrijd van het seizoen speelde. Zo kon het gebeuren dat de formatie van Rick Nell en Nico van Welzen na 13 minuten met 6-3 achterstond. Tevredenheid overheerste echter. Door de 16-18 zege handhaaft Fiks zich in de overgangsklasse. Drie minuten voor tijd scoorde Roy Vreeken de beslissende 15-18. De goed leidende arbiter floot af op 16-18. Aanvoerder Kevin Vreeken: "Ja, we zijn veilig, maar we hebben zeker nog een doel: als derde op de ranglijst eindigen."