Ook de voorzitter van Fiks liet zich de kibbeling van Hugo van der Meij goed smaken. | Foto Wim van Tuijl
Ook de voorzitter van Fiks liet zich de kibbeling van Hugo van der Meij goed smaken. | Foto Wim van Tuijl Foto: Wim van Tuijl

Kibbelingproeverij Hugo van der Meij bij Fiks

proeven n Vorige week zaterdag was Hugo van der Meij van Visgilde (één van de sponsoren van Fiks) op het Fikscomplex aanwezig. Hij doet mee aan de Kibbelingcup met als inzet: 'Wie bakt de lekkerste kibbeling van Nederland'.

Spelers en publiek kregen ter plekke gebakken kibbeling. Na het proeven kon men de kibbeling via internet beoordelen. De reacties van de proevers waren lovend. Met hun stemmen kunnen ze Visgilde Hugo van der Meij kans laten maken op een provincietitel en mogelijk zelfs de landstitel.

Velen lieten zich de voortreffelijk gebakken kibbeling goed smaken en waren maar al te bereid een goede beoordeling te vermelden op: www.kibbelingcup.nl. De proeverij werd zo'n succes dat Hugo besloot de hele dag te staan en porties kibbeling te verkopen.

Van elk verkocht bakje kibbeling ging 2,50 euro naar Fiks. Deze actie werd een groot succes. Zeker omdat er veel publiek op de wedstrijden van Fiks 1 en 2 was afgekomen liep het storm aan de kraam.

Van elk verkocht bakje kibbeling ging 2,50 euro naar Fiks

"Ik kijk met een goed gevoel op deze dag bij Fiks terug", vertelde Hugo van der Meij.