Afbeelding
Foto: PR

Rijnzicht Oogkliniek en Oogkliniek De Horsten gaan verhuizen

oogzorg n In de zomer van 2017 verhuizen zowel Rijnzicht Oogkliniek (Oegstgeest) als Oogkliniek De Horsten (Wassenaar) naar een nieuwe locatie aan de Rijksstraatweg. Dit betekent dat alle behandelingen op één locatie gaan plaatsvinden, want ook het operatiecomplex uit Voorschoten verhuist mee.

Voor de patiënten betekent dit een nieuwe omgeving, met de herkenbare, eigen uitstraling. Achter een andere voordeur ontvangt men dezelfde vertrouwde professionele, persoonlijke aandacht en zorg door dezelfde oogspecialisten. Oogarts Van Nouhuijs: "Onze nieuwe locatie is bij velen bekend als gezondheidscentrum. We kijken er erg naar uit om in de geheel nieuw verbouwde en verfraaide kliniek met z'n allen aan de slag te gaan."

Momenteel is Rijnzicht Oogkliniek uit Oegstgeest de locatie voor ooglaserbehandelingen en lensimplantaties, en Oogkliniek De Horsten uit Wassenaar voor de verzekerde oogzorg. Deze verschillende elementen komen nu allemaal samen op de Rijksstraatweg 324b met rondom en achter het gebouw goede parkeergelegenheid.

Oogkliniek De Horsten is een zelfstandig behandelcentrum dat staaroperaties uitvoert, en is onlangs 'als beste' beoordeeld in de 'Elsevier Beste Klinieken Test 2017'. Een enorme prestatie waar de Oogkliniek uiteraard zeer trots op is.

Het nieuwe adres van zowel Rijnzicht Oogkliniek als Oogkliniek De Horsten is vanaf deze zomer Rijksstraatweg 324b, 2241 AB Wassenaar.

www.rijnzichtoogkliniek.nl (071) 519 2090.