Afbeelding
Foto: Wil van Elk

Sportverenigingen op 'De Voscuyl' rennen op 25 mei voor WeRun4All

Sponsorloop n De voetbalverenigingen UDO en Oegstgeest houden op donderdag 25 mei een sponsorloop voor het goede doel.

Het Oegstgeester Roparunteam 'WeRun4All' is blij met de enthousiaste medewerking van de twee voetbalverenigingen op sportpark 'de Voscuyl' om met elkaar zo veel mogelijk geld op te halen voor de Stichting Roparun.

De start is op Hemelvaartsdag om 12.00 uur op het terrein van voetbalvereniging UDO. Er worden rondes van 1,3 kilometer gelopen. De deelnemers krijgen onderweg drinken en fruit uitgereikt. Om 13.30 uur luidt het eindsignaal, en moeten alle deelnemers stoppen met lopen.

De helft van de opbrengst van de sponsorloop is voor de Stichting Roparun en de andere helft is voor de jeugdactiviteiten van de eigen verenigingen.

Team 'WeRun4All' start voor het zevende jaar weer in Parijs om in estafettevorm non-stop naar Rotterdam te lopen. De afgelopen edities werd bijna honderdvijftigduizend euro opgehaald. Het doel van WeRun4All is om dit jaar daar weer een flink bedrag aan toe te voegen. Hieraan werken de sportverenigingen graag mee. Met dit geld wordt bijgedragen aan een belangrijkste goede doel: de kwaliteit van leven verbeteren van kankerpatiƫnten. De leden van WeRun4All zijn enthousiast: "Sport is een geweldig middel om je in te zetten voor dit goede doel. Met je eigen energie anderen steunen die dat op dat moment niet meer hebben. Daar nemen we hier in Oegstgeest op 25 mei dus alvast een voorproef op".

Bij iedere vereniging worden leuke activiteiten georganiseerd. Met veel deelnemers, muziek en hopelijk een mooi zonnetje, belooft het een gezellig evenement te worden. De toegang is voor alle leeftijden. En ook als je geen lid bent van deze sportverenigingen mag je mee doen. De deelnemers kunnen een sponsorlijst downloaden via de website van de verschillende verenigingen en via www.WeRun4All.nl.

Onder alle deelnemers worden mooie prijzen verloot. Dus een extra stimulans om zoveel mogelijk sponsoren te vinden en veel rondjes te lopen.