In groepjes van maximaal drie kinderen per begeleider krijgen de leerlingen optimale aandacht. | Foto PR
In groepjes van maximaal drie kinderen per begeleider krijgen de leerlingen optimale aandacht. | Foto PR Foto: PR

Van de Waart Begeleiding en Ontwikkeling gestart

onderwijs n Na acht jaar voor de klas (groep 5 tot en met 8) is Sofie van de Waart een eigen praktijk gestart. Bij van de Waart Begeleiding en ontwikkeling krijgen scholieren (vanaf groep 5 tot en met 6 VWO) zeer intensieve huiswerkbegeleiding en/of bijles.

Deze begeleiding kan ook (door ervaren studenten) aan huis gegeven worden. Ook kunnen ouders geholpen worden met vragen omtrent de lagere school zoals uitleg van Citogegevens. Sofie werkt tevens als zelfstandig adviseur bij lagere scholen op het gebied van hoogbegaafdheid.

Dickens

Daarnaast gaat van de Waart Begeleiding en Ontwikkeling activiteiten met gastdocenten organiseren. In het Hemelvaartsweekend wordt gestart met een combinatie van theater en kennismaking met de Engelse taal rond de verhalen van Dickens: Playing with English. Sophie Ruthven-Stuart (Nederlands-Engelse actrice) neemt de leerlingen mee aan de hand van boeken, prenten, geluidsfragmenten, filmpjes en verhalen naar de tijd van Dickens, een theatrale ontdekkingstocht door de straten van het Victoriaanse Londen.
Een aanrader voor kinderen die van acteren houden én het leuk vinden Engels te leren.


Voor meer informatie kan men contact opnemen met info@vandewaartbegeleiding.nl.

www.vandewaartbegeleiding.nl