Afbeelding
Foto:

Inzameling voedselbank

geven n Elke maand wordt er in Oegstgeest voedsel ingezameld voor de voedselbank in Leiden.

De voedselbank is onder meer afhankelijk van particuliere giften om de mensen die van de voedselbank gebruik maken, te kunnen voorzien van een voedselpakket.
Oegstgeestenaren kunnen boodschappen als koffie, thee, suiker, pasta, rijst, wasmiddelen en blikken groente, soep, vlees of vis en zonnebloemolie inleveren op dinsdag 2 mei van 19.00 tot 19.45 uur bij de Rehobothkerk, Lijtweg 1 (tegenover de Shellpomp).
Een vriendelijk verzoek om geen kleding en verse producten af te geven.


Informatiemarkt windmolens Akzo

Teylingen n Zowel AkzoNobel als de gemeente Teylingen organiseren in mei en juni een informatiemarkt over de plannen voor twee windmolens bij de vestiging van Akzo in Sassenheim.

De informatiemarkt bij AkzoNobel (Rijksstraatweg 31) is op dinsdag 16 mei van 19.00 tot 21.00 uur. De informatie gaat over het voornemen van AkzoNobel, het te volgen proces, de procedure en de betrokkenheid van de omgeving daarbij.

In vervolg op de bijeenkomst van AkzoNobel houdt ook de gemeente Teylingen een inloopbijeenkomst voor omwonenden en belangstellenden. Op woensdagavond 7 juni van 19.00 tot 21.00 uur kunnen zij in gesprek te gaan met college- en raadsleden. De bijeenkomst in het Bestuurscentrum, Raadhuisplein 1 in Voorhout. Lees verder op pagina 5.


Verkocht

verkoop n De gemeente heeft de tweede woning van het brandweercomplex aan de Dorpsstraat, nummer 66, verkocht. Er is nog een woning voor verkoop beschikbaar.