Afbeelding
Foto:

Jumbo E-itjestoernooi succesvol

hockey n Afgelopen zaterdag vond alweer voor de 11e keer het E-itjes toernooi op LOHC plaats. Een toernooi voor alle 1e en 2e jaars E-spelers.

Er waren in totaal 46 teams van kinderen tussen 8 en 10 jaar die zich op paaszaterdag naar de hockeyvelden van LOHC in Oegstgeest begaven om te strijden en de 'Gouden Ei'-trofee binnen te slepen. Naast de poulewedstrijden was er de strijd om wie er de meeste strafballen kon scoren en was er de dag de Jumbo Facebook challenge: wie maakt de leukste paasfoto met zijn of haar team? Het winnende team in de ochtend was Catwijck ME7 en ME1 uit Noordwijk (foto) sleepte 's middags de prijs binnen. "Wederom dit jaar veel dank aan de hoofdsponsor van dit toernooi: Jumbo Peter de Jong, die ons heeft voorzien van het eten, drinken en lekkere versnaperingen. Uiteraard ook dank aan de Sponsor Business Club LOHC, voor hun bijdrage aan de programmaboekjes, én de hulpjes en vrijwilligers deze dag," aldus de organisatie.

De Feesten- en Toernooien Commissie van LOHC kijkt terug op een geweldig toernooi en hoopt iedereen weer te zien tijdens het Eitjestoernooi of bij de aanstaande Jongste Jeugd Dag op 17 juni (F-jeugd) of het D-toernooi op 24 en 25 juni.