Roy Appelo van R.A. Daktechniek uit Oegstgeest is blij met zijn certificering. 'Dit geeft klanten nóg meer garantie'. | Foto PR
Roy Appelo van R.A. Daktechniek uit Oegstgeest is blij met zijn certificering. 'Dit geeft klanten nóg meer garantie'. | Foto PR Foto: PR

R.A. Daktechniek gecertificeerd

certificaat n Roy Appelo van R.A. Daktechniek uit Oegstgeest heeft het voor elkaar: hij is het enige dakdekkersbedrijf in de regio die werkt als een gecertificeerd dakdekkersbedrijf.

De aanwezigheid van een certificaat is voor opdrachtgevers en klanten steeds vaker een voorwaarde. Zowel particulieren, bedrijven als overheden waarderen de duurzaamheidsprestaties bij de selectie van een bedrijf. "Door certificatie van het bedrijf maken wij aantoonbaar dat duurzaam ondernemen bij R.A. Daktechniek gewaarborgd is. Als men kiest voor ons als uw dakdekker, dan weten mensen dat ze werkten met een professional die beschikt over deskundigheid en die garant staat voor kwaliteit," aldus Roy. "Doordat wij een gecertificeerd dakdekkersbedrijf zijn, kan men altijd terugvallen op dakbedekking-garantie. Dat geeft nog meer zekerheid over de kwaliteit van onze werkzaamheden."

Roy Appelo blijft zich verder bekwamen. "Binnenkort gaan we examen doen bij de stichting Dakmeesters, zodat we ons dan officieel Dakmeester mogen noemen."

Ieder jaar wordt R.A. Daktechnieken diverse keren gecontroleerd voor het behoud van de certificaten. "Onze dak-inspecties en offertes zijn altijd geheel vrijblijvend, wij rekenen geen voorrijkosten voor reparatie en/of vervanging van uw dakbedekking. Het jaarlijkse dakonderhoud is scherp geprijsd. Ook zijn wij in te huren voor het maken van een inspectierapport voor een redelijke prijs."

www.radaktechniek.nl


Radius filmmiddag vrijdag 28 april

film n Ditmaal wordt er bij Radius een Spaanse film over de diepe trouwe vriendschap tussen twee mannen vertoond tijdens de filmmiddag.

Hoewel ze elkaar vele, vele jaren niet hebben gezien (een van hen woont in Canada) komt er een korte periode van intense verbondenheid. Er is bij de Spaanse man een crisissituatie. Zijn vriend geeft hem onvoorwaardelijke steun. Er wordt niet over gepraat; het is er gewoon.

De derde in het spel is een lieve aanhankelijke hond, die Truman heet en alle kijkers van de film vertedert. Een film met top-acteurs en veel om over na te denken.

Leuk voor ons Nederlanders, is dat er een kort stuk in de film zich in Amsterdam afspeelt rondom de universiteit.

Vrijdag 28 april. Plaats: Dorpscentrum Tijd: 14.30 uur (zaal open 14.00 uur). Kosten : € 5-