Afbeelding
Foto: PR

Jaap Toorenaar

lezen n Op zaterdag 15 april om 13.00 uur presenteert Jaap Toorenaar zijn nieuwe boek 'Mijn vader zei altijd' in de Rijnlandse Boekhandel.

Van frivool tot nuchter en soms ontroerend: 'Mijn vader zei altijd' van jaap Toorenaar zit boordevol nostalgische uitspraken en levenswijsheden.
Als mijn vader 's morgens in zijn oude, grijze kamerjas rondliep, zei hij altijd: 'Ik loop nog in de grondverf.' En als we met het hele gezin aan de ontbijttafel zaten, zei hij vaak: 'Mag ik uit de serie glijmiddelen de boter?'
Uit de talloze enthousiaste reacties die de auteur ontving na verschijning van zijn eerdere succesvolle boek 'Mijn moeder zei altijd', heeft hij deze nieuwe bundel samengesteld. Het zijn wederom pareltjes van uitspraken die Toorenaar redt van de vergetelheid.
Iedereen is op zaterdag 15 april van harte welkom in de winkel voor een praatje en handtekening. Toegang is gratis.
Datum: Zaterdag 15 april
Plaats: Rijnlandse Boekhandel
Tijd: Van 13.00 uur tot 14.00 uur


Online marketing

cursusavond n Veel ondernemers in Nederland hebben een website. Vaak is echter de vraag of de website wel wordt gevonden en of deze de bezoeker daadwerkelijk verder helpt en uiteindelijk de ondernemer ook iets oplevert. Daarbij komen geregeld de termen SEO en SEA voorbij, maar wat is dat nu en moet je hier, als ondernemer, ook daadwerkelijk iets mee?

In dit kader nodigt de Sponsor- en Businessclub van LOHC met plezier geïnteresseerden uit voor een gratis workshop online marketing. "Bent u een betrokken ondernemer of werkzaam bij een dynamische organisatie of om een andere reden geïnteresseerd? U bent van harte welkom met partner en/of introducee op donderdag 20 april in het Glazenhuis (Hofbrouckerlaan 51 Oegstgeest). We starten om 20.30 uur (inloop vanaf 20.00 uur)," aldus de deskundige organistatie.

Tijdens de bijeenkomst worden deelnemers door een tweetal experts meegenomen in de wereld van online marketing en leert men alles over SEO en SEA. "Binnen twee uur tijd bent u dan ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het vindbaar maken van uw bedrijf/website en de verschillende mogelijkheden op Google."

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door DTG en de SBC.

Inschrijven kan nu al via sbc@lohc.nl.
Donderdag 20 april, 20.30 uur, LOHC