Ronde Tafel overhandigt een cheque van € 2.500,00 aan Manege Moedig Voorwaarts als bijdrage voor de nieuwe buitenbak. | Foto: Wil van Elk
Ronde Tafel overhandigt een cheque van € 2.500,00 aan Manege Moedig Voorwaarts als bijdrage voor de nieuwe buitenbak. | Foto: Wil van Elk Foto: Wil van Elk

Ronde Tafel betaalt mee aan buitenbak manege

buitenbak n Leden van de Ronde Tafel Oegstgeest brachten zaterdag 1 april een symbolische cheque van 2500 euro als bijdrage voor de buitenbak van de Manege Moedig Voorwaarts.

Door: Wil van Elk

In Manege Moedig Voorwaarts wordt de paardensport voor valide en in het bijzonder mindervalide kinderen en volwassenen beoefend. De oude buitenbak was open en heeft decennialang weer en wind doorstaan en was hard aan vernieuwing toe. Gekozen is voor een overkapte buitenbak met transparante wanden waardoor nu ook met 'slecht' weer buiten gereden kan worden. Door deze nieuwe buitenbak is de capaciteit om les te geven en paard te rijden enorm verruimd. Er is dus ruimte voor extra ruiters, validen en mindervaliden. Nieuwe leden zijn dan ook van harte welkom.

Op zaterdag 20 mei organiseert de Manege een open dag en wordt de nieuwe buitenbak officieel feestelijk geopend met onder andere een optreden van Lee Towers en een dressuurdemonstratie.

Moedig Voorwaarts is alle sponsoren dankbaar voor hun bijdragen aan de bouw van de nieuwe overkapte buitenbak.

De leden van de Ronde Tafel Oegstgeest verzorgen jaarlijks de bar tijdens Koningsdag op de Hofdijck en met de opbrengst steunen ze goede doelen in Oegstgeest.