Ruim honderd OLTC-jeugdleden stonden te trappelen om het tennisseizoen te openen. | Foto PR
Ruim honderd OLTC-jeugdleden stonden te trappelen om het tennisseizoen te openen. | Foto PR Foto:

Tennissers vieren feestelijke aftrap competitieseizoen OLTC

tennis n Dat tennisvereniging OLTC een levendige club is, is bekend. Maar afgelopen weekend overtrof toch weer alle verwachtingen. Zowel de jeugd als de senioren trapte in groten getale het competitieseizoen in de fel schijnende lentezon.

's Ochtends om half 9 stonden ruim honderd jeugdleden te trappelen om het competitieseizoen feestelijk te openen. Na een gezamenlijk ontbijt startten de leden met het programma. De hoogste seniorenteams begeleidden de wedstrijden, je kon een clinic volgen en tijdens een quiz werd de tenniskennis op de proef gesteld. Verschillende teams streden om de felbegeerde Davis Cup-bokaal, die uiteindelijk naar team 'Portugal' ging. In de namiddag was het de beurt aan de senioren. Het was weer ouderwets gezellig op het zonnige terras van OLTC. Onder het genot van een drankje namen de leden het naderende competitieseizoen door en stelde voorzitter Dick de Groot de nieuwe sponsor Tennis Direct en I'M Tennis, de vernieuwde tennisorganisatie, voor. Tot slot droeg hij Birgit Patutschnick voor als lid van verdienste. Daarna sloten zo'n 150 leden aan in de rij voor een heerlijk Indisch buffet.

In het weekend van 8 en 9 april starten de eerste competitiewedstrijden. Het belooft een druk, spannend en gezellig weekend te worden, want er staat meteen al toptennis op het programma, met onder andere op zondag 9 april vanaf 10.30 uur OLTC Gemengd 1 - A.T.C. Tean (3e klasse) en vanaf 14.00 uur OLTC Heren 1 - T.C. Nieuwerkerk (hoofdklasse).


Bouw nieuwe pand L&M Groep van start gegaan met slaan 'eerste paal'

bouwen n Op donderdag 30 maart hebben de drie generaties Leeuwenburg de eerste paal geslagen van het nieuwe pand van de L&M Groep. Met deze handeling is de bouw officieel gestart. Het pand wordt gebouwd aan de noordzijde van het veilingterrein van FloraHolland in Rijnsburg, direct naast de A44. Met het slaan van de eerste paal, die een dag eerder beschilderd werd door de jongste generatie Leeuwenburg, is de nieuwbouw officieel begonnen. In het nieuwe pand zullen alle bedrijven van de L&M Groep worden gehuisvest. Directeur Jan Willem Leeuwenburg: "Vanwege de constante groei die wij de afgelopen jaren hebben doorgemaakt is deze nieuwbouw noodzakelijk." De oppervlakte van het gebouw bedraagt 19.130 m2. De nieuwbouw zal in december 2017 worden opgeleverd.