Afbeelding
Foto:

Kindervrijmarkt

5mei n De inschrijvingen voor de Kindervrijmarkt stromen binnen. De inschrijving is dan ook bijna vol, zo laat de Oranjevereniging weten.

Nog tot 1 april kan er worden ingeschreven. De vereniging houdt dan zoveel mogelijk rekening met wensen van de inschrijvers alhoewel een voorkeur voor de Terweeweg niet meer mogelijk is. Voor inschrijvingen ná 1 april geldt dat er ingeschreven wordt zolang er plaats is, maar dat er geen rekening meer gehouden wordt met voorkeuren. Alle inschrijvers hebben inmiddels een bericht van hun inschrijving gekregen. Is dat niet het geval, dan kan men reageren via inschrijven@kindervrijmarktoegstgeest.nl.
Voor het afhalen van de vergunningen krijgen de deelnemers een bericht van de organisatie.


Windmeijer

boeken n Zaterdag 1 april (geen grap) signeert Jeroen Windmeijer zijn nieuwe roman Het Pauluslabyrint bij de Rijnlandse Boekhandel.

Van 11.00 tot 13.00 is Windmeijer te gast om zijn tweede boek te presenteren. De auteur van de verrassende bestseller De bekentenissen van Petrus komt met een loeispannende thriller die zich weer afspeelt in de binnenstad van Leiden.
Het boek verhaalt over een verborgen gangenstelsel en een deel van de vaderlandse geschiedenis die tot nu toe verborgen is gebleven…en dat allemaal in Leiden.