Het duo Youri Soons en Tony Nader speelde aardig, maar was te onwennig. | Foto Henk van Gijzen
Het duo Youri Soons en Tony Nader speelde aardig, maar was te onwennig. | Foto Henk van Gijzen Foto: Henk van Gijzen

Mager gelijkspel Pecos

tafeltennis n Tegenstander BIT uit Ede was vooraf ingeschaald als de zwakste schakel in de eerste divisie. Maar na een moeizaam behaald gelijkspel zijn het de tafeltennissers van Pecos die nog steeds op de laatste plaats staan.

Het leek zaterdag een mooi moment voor de Oegstgeestenaren om iets aan die positie te doen, maar dat was voordat Jop van der Wiel een paar uur voor de wedstrijd door zijn enkel ging. De Sportman van het jaar moest zich daardoor helaas beperken tot één potje. Tegenstander daarin was verdediger Michel Laroo, die ook tegen een manke Van der Wiel niet opgewassen bleek, hoewel het zowaar nog een spannend duel werd.
Voor de rest van de middag was de Oegstgeester hoop gevestigd op het fitte duo Youri Soons en Tony Nader. Beiden deden het op zijn minst aardig; ze klopten behalve Laroo ook Maarten Loeve. Jammer genoeg waren ze als dubbel te onwennig en redden ze het allebei niet tegen de Edese kopman Van der Heijden, zodat er een 5-5 eindstand op het bord kwam.


Superhero Family Run

hardlopen n Op zondagmiddag 2 april organiseert sportschool Jenergy in samenwerking met Superrr Oegstgeest de Superhero Family Run voor KWF-Kankerbestrijding. Kinderen, volwassenen, beginnend en ervaren sporters, iedereen kan meedoen.

Op deze dag is de Superrr aan de Clusiushof vanaf 12.00 uur open voor heerlijke verse warme broodjes maar ook voor de dagelijkse boodschappen. Op het plein voor de sportschool en de winkel staan er een springkussen en een rodeostier ter vermaak. Deze dag verzamelen Jenergy en de Superrr geld voor KWF kankerbestrijding. Bij de Superhero Family Run kan men kiezen uit 500 m, 1 km of 5 km. Start en finish zijn bij Jenergy aan de Clusiushof. Elke deelnemer krijgt een mooie medaille als herinnering en de snelste lopers ontvangen een prijs. De run staat in het thema van superhelden. "Hiermee willen we namelijk met zijn allen, als symbolische superhelden bijdragen aan KWF Kankerbestrijding. De kosten van deelname zijn voor kinderen tot 16 jaar 3 euro, en voor volwassenen 5 euro. Ook zijn er prachtige Jenergy superhelden shirts verkrijgbaar voor 10 euro bij de sportschool," aldus Jenny. Om in te schrijven stuur een email naar info@jenergy.nl met de naam, leeftijd en afstand. De inschrijfkosten: Jenergy NL50ABNA0602613809.