Jenny Gaidoukevitch voor de deur van de tweede ruimte. Op de achtergrond het andere pand van de goedlopende sportschool. | Foto Willemien Timmers
Jenny Gaidoukevitch voor de deur van de tweede ruimte. Op de achtergrond het andere pand van de goedlopende sportschool. | Foto Willemien Timmers Foto:

Jenergy op tweede lokatie

sport n Drie jaar geleden opende Jenny Gaidoukevitch haar Sportschool Jenergy aan de Clusiushof. De zaken gaan zo goed dat ze over enkele maanden 'aan de overkant' een tweede locatie opent.

Door Willemien Timmers

"Ik vind het zo mooi dat de sportschool zo goed loopt," laat Jenny enthousiast weten. "Er sporten hier mensen van alle leeftijden en van alle achtergronden. Mensen die ik stuk voor stuk persoonlijk ken, en kan helpen om een fitter lichaam te krijgen."
De huidige locatie van de sportschool werd te klein voor het groeiend aantal leden, en directie uitbreiding was geen optie. Een leegstaande ruimte aan de andere kant van de straat bood uitkomst. "We gaan daar nog een groepsleszaal creëren, waar vooral lessen op het gebied van 'body & mind' gegeven zullen worden. In de fitnessruimte kunnen gevorderde sporters straks beter uit de voeten. Er zal bijvoorbeeld ruimte zijn voor CrossFit en mensen die in de vrije ruimte met gewichten willen werken. Het is ook de bedoeling dat daar zakken komen te hangen voor kickboksers."
Jenergy is zeker geen sportschool die floreert vanwege haar slapende leden. Jenny weet als geen ander sporters te motiveren om hun doelen te halen. Dit geldt ook voor mensen die personal training bij haar, of bij één van teamleden volgen. "We krijgen goede feedback van bijvoorbeeld zakenmensen die zich door de dag heen fitter en gezonder voelen."
Een Oegstgeester dame van middelbare leeftijd mengt zich in het gesprek. "Jenny doet echt alles voor de sporters. Het is hier vooral heel leuk en iedereen is vriendelijk. Daar komt bij dat mijn schouder en rugklachten verdwenen zijn sinds ik hier sport." Ook zakenman Peter is enthousiast. "Je zou mij inmiddels verslaafd kunnen noemen. Ik ben veel afgevallen en voel me veel fitter dan toen ik begon."


"Ik ben superblij met het team dat ik om mij heen heb," besluit Jenny. "Samen met hen kan ik Oegstgeest nog gezonder maken. We hebben nu 350 vierkante meter tot onze beschikking, straks komt daar nog 200 vierkante meter bij. Superleuk dat we straks in de groeiende behoefte kunnen voorzien!"
www.jenergy.nl