Afbeelding
Foto:

Martien helpt de klus niet meer uit te stellen

ondernemen n "Martien, waarom ga je niet voor jezelf beginnen? riepen vrienden en familie regelmatig als ik weer eens een klusje voor ze deed. 'Er zijn vast meer mensen met twee linkerhanden of die geen tijd hebben om iets zelf te doen'. Dat zette mij aan het denken," vertelt Oegstgeestenaar Martien van Rietschoten.

"Ik hielp ze met van alles: van het in elkaar zetten van kasten, kamers witten tot het ophangen of vervangen van verlichting. Ik besloot om voor mezelf te beginnen. En zo is 'martienhelpt' geboren."

Geen zin, tijd of de mogelijkheid om de klus zelf te klaren? Martienhelpt wil uitkomst bieden. "Denk aan persoonlijke en huiselijke zaken zoals uw huis, tuin, fiets of auto. Ik kan u bijvoorbeeld helpen met het op orde brengen van uw administratie, boodschappen verzorgen, uw auto naar de garage brengen of u wegwijs maken in de wereld van sociale media. Alles kan. Heeft u een probleem? Ik kan het mogelijk voor u oplossen."


Martien wil een betrouwbare partner zijn op veel gebieden. "Volgens vrienden ben ik gezegend met technisch inzicht en een grote mate van handigheid. Daarnaast ben ik pragmatisch en oplossingsgericht. 'Martienhelpt' is geen ultieme klussenbus maar wil veel meer uw sociaal bewogen, betrouwbare partner zijn op vele gebieden die zich verder uitstrekken dan uw technische klusjes alleen.

vrijblijvend

Natuurlijk is het mogelijk Martien eerst te ontmoeten voordat men besluit een opdracht uit handen te geven. "Men kan contact met mij opnemen voor een vrijblijvend gesprek. Op www.martienhelpt.nu is er meer te lezen over mij en over martienhelpt."
E-mail : info@martienhelpt.nu. Bellen of WhatsApp: 06-46 191 808