Afbeelding
Foto:

Bruidsbeurs in La France

vieren n Op zondag 12 februari organiseert La France de inmiddels zeer bekende bruidsbeurs. Tijdens deze negende editie krijgen bezoekers wederom de gelegenheid te genieten van alle ingrediënten die nodig zijn om een onvergetelijk huwelijksfeest te organiseren.

Experts in hun vakgebied presenteren hun producten en diensten in een romantische en huwelijkse setting. Aan werkelijk álles is gedacht en een uitgestippelde route zorgt ervoor dat niets gemist wordt. Van uiterlijke verzorging, bloemen, beauty en kleding, naar muziek & entertainment, door naar de zoete taartjes en niet te vergeten het trouwvervoer.

Natuurlijk is de locatie zelf al één grote stand op zich en een héuse beleving. La France is niet alleen gespecialiseerd in het verzorgen van evenementen, maar is ook nog eens trouwlocatie voor de gemeente Oegstgeest. Bezoekers krijgen écht alles onder één dak, maar liefst vijfhonderd vierkante meter aan inspiratie.

Bijna veertig bedrijven uit zeer veel branches zullen aanwezig zijn. Ook veel Oegstgeester ondernemers waaronder: Alexander Juwelier, Notariskantoor van de Oudeweetering te Oegstgeest, Double U Productions Music & More, Daans bloemenwinkel Oegstgeest, De Patissier en Bailine.

La France (Rhijngeesterstraatweg 43), zondag 12 februari, 11.00-16.00 uur. Gratis entree.


Foodmaster overgenomen

ondernemen n Na jaren van zes dagen per week heel hard werken, namen Meijing Hsu en haar man Hongwei Cheng op 30 januari afscheid van de Foodmaster aan de Ommevoort.

Met hun trouwe klanten blikten zij terug op de afgelopen elf jaar. Toen het nieuwe deel van winkelcentrum Lange Voort nog maar net opgeleverd was, begonnen zij hun zaak al. Ook al was de buitenruimte nog lang niet klaar, binnen was alles bij Foodmaster vanaf het begin perfect geregeld. Met visie en een hoge arbeidsmoraal werd er alles aan gedaan om het de klanten in zowel de snackbar als de lunchroom (die eerst 'Bread & Butter heette) naar hun zin te maken.

Het hartwerkende echtpaar heeft de zaak per 1 februari verkocht aan een nieuwe eigenaar. Zelf nemen zij even een pauze om te genieten van die dingen in het leven waar zij een tijdlang niet aan toe zijn gekomen.