In Oegstgeest kan De Zonnebloem altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken. Vooral ook chauffeurs zijn meer dan welkom. | Foto PR
In Oegstgeest kan De Zonnebloem altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken. Vooral ook chauffeurs zijn meer dan welkom. | Foto PR Foto: PR

Erwtensoepmaaltijd Zonnebloem

ontmoeting n Zonnebloemwerk vindt op meerdere manieren plaats. Sommige vrijwilligers brengen vooral bezoekjes of gaan er met hun gast op uit. Anderen organiseren activiteiten of excursies voor grotere groepen deelnemers. Weer anderen treden op als chauffeur bij activiteiten. Halen en brengen, meer is het soms niet, maar dat alles is wezenlijk voor het succes.

Afgelopen donderdag troffen deelnemers van de Zonnebloem elkaar in de pastorie van de H. Willibrordkerk. Buiten was het koud, binnen behaaglijk en gezellig. Vrijwilligers serveerden ambachtelijk bereide erwtensoep en zorgden voor een fruitig dessert. Chauffeurs zorgden voor de spreekwoordelijke kers op de taart. Zij brachten eenieder met een warme auto weer naar huis.

In Oegstgeest kan De Zonnebloem altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken. Vooral ook chauffeurs zijn meer dan welkom. Je hoeft er weinig meer voor beschikbaar te hebben dan een auto, vanzelfsprekend een rijbewijs en af en toe een uurtje tijd. Info: www.zonnebloem.nl/oegstgeest of Lineke Zwart tel. (071) 522 76 57.


Danyl krijgt niet genoeg stemmen

model n Danyl uit Oegstgeest deed mee aan de verkiezing voor McGregor Kids Model Contest 2017 en wist via Facebookacties meer dan zeshonderd stemmen te vergaren. Helaas voor hem niet genoeg om bij de laatste zeven finaleplaatsen te eindigen.