Voorzitter Mieke van Riel ontvangt als eerste het Oegstgeester speldje van wethouder Marien den Boer. | Foto Gemeente Oegstgeest
Voorzitter Mieke van Riel ontvangt als eerste het Oegstgeester speldje van wethouder Marien den Boer. | Foto Gemeente Oegstgeest Foto: Willemien Timmers

Seniorenraad ontvangt speldje

dank n Maandag 23 januari kwamen de leden van de seniorenraad voor de laatste keer bij elkaar, nadat zij in december besloten hadden de raad op te heffen.

Het besluit tot opheffing werd enerzijds genomen door de teleurstellende respons op de informatieve activiteiten. Zo was de opkomst bij de informatiebijeenkomsten zeer beperkt. Daarnaast werd ook deze raad geconfronteerd met het probleem om vacatures in bestuursfuncties op te vullen. Komend jaar zullen twee leden de raad verlaten; tot nu toe is het vinden van ter zake deskundige nieuwe leden niet gelukt.

Alles bijeen voldoende reden om te besluiten opheffing van de raad.

Wethouder Marien Den Boer verraste de leden van de Seniorenraad maandag in Café De Gouwe met een Oegstgeester speldje als blijk van waardering voor hun waardevolle inzet van de afgelopen jaren.