Het zal op 30 januari een historisch moment zijn als de naam en kleuren van de fusieclub onthuld worden.
Het zal op 30 januari een historisch moment zijn als de naam en kleuren van de fusieclub onthuld worden. Foto: Willemien Timmers

Naam en clubkleuren fusieclub bijna onthuld

voetbal n Op maandag 30 januari (20.00 uur) vindt in het clubhuis van Vv Oegstgeest een informatieavond over de voorgenomen fusie van Vv UDO en Vv Oegstgeest plaats.

Voor de pauze is er een informatief gedeelte en na de pauze is er de bekendmaking van de nieuwe naam en een modeshow rondom het nieuwe tenue van de club met bijbehorende accessoires. Wat zijn de clubkleuren? Wat wordt de nieuwe naam? Hoe zal het tenue eruit zien?
De kantine is om 19.30 uur al open.
In de kerstvakantie zijn alle leden van de beide verenigingen bijgepraat over de stand van zaken met betrekking tot de voortgang van de fusie. Deze is uitgesteld naar het seizoen 2018-2019. Met name de ontwikkelingen rondom de herinrichting van de Voscuyl en de betrokkenheid van de gemeente daarbij met de besluitvorming in de gemeenteraad daarover zal voorlopig nog spannend blijven.

Binnen de verschillende werkgroepen is gelukkig wel veel voortgang gemaakt. Met name de werkgroep cultuur, bestaande uit acht leden van beide clubs heeft mooi nieuws te melden. Zij hebben de fusie-begeleidingscommissie (FBC) een nieuwe naam voor de fusieclub geadviseerd en ze hebben een advies voor de clubkleuren en het clubtenue opgesteld en uitgewerkt. De FBC heeft deze adviezen in ontvangst genomen, besproken en unaniem overgenomen. Zij wil dat graag op korte termijn met alle leden en met de buitenwereld delen op deze gezamenlijke informatieavond.