Afbeelding
Foto: Willemien Timmers

ASC jeugdcricket in 2017

cricket n Veel inwoners van Oegstgeest weten niet dat hun kinderen in Oegstgeest cricket, 'The sport of kings', kunnen beoefenen.

Oegstgeest heeft zijn eigen lokale cricketclub. Ajax Cricket Club maakt deel uit van ASC Voetbal en Cricket en heeft twee jeugdteams die spelen in de KNCB zomer-competitie. Momenteel wordt er hard gewerkt aan het prachtige nieuwe voetbal- en cricketcomplex in de Overveerpolder. In 2017 zal ASC voetbal en cricket hiernaartoe verhuizen. Maar ondertussen gaat het cricket seizoen natuurlijk door.

De cricketcompetitie vindt plaats tijdens de lente- en zomerperiode. De training is verdeeld in een wintertraining die binnen plaats vindt en in de zomertraining buiten.

De wintertraining wordt gegeven in het Sporthal bij het DOK (Rustenburgerpad 2) in Oegstgeest, elke zondagmiddag tussen 16.30 en 18.30 uur. Kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 15 jaar zijn van harte welkom om deze leuke, maar ook technisch uitdagende sport, te komen proberen. Uiteraard gebeurt de training onder begeleiding van gekwalificeerde trainers. ASC cricket traint van zondag 15 januari tot en met zondag 9 april.

Wie geïnteresseerd is of meer informatie wenst: jeugd@ajax-cricket.nl of bellen met Amrish Shah (jeugdvoorzitter) op 0653 233 805.