Afbeelding
Foto: Willemien Timmers

Salon Moeders Mooiste stopt

ondernemen n Yvonne Snijder heeft besloten dat het genoeg was. Na ruim verrtig jaar sluit ontharingspraktijk Salon Moeders Mooiste aan de President Kennedylaan voorgoed haar deuren.

Yvonne begon de praktijk van Moeders Mooiste in Oegstgeest als allround schoonheidsspecialist in 1975. Vanaf 1985 heeft zij zich gespecialiseerd in elektrisch ontharen, waarna zij zich nog uitsluitend ging richten op permanente haarreductie.
Vanaf 2004 werkte zij daarnaast ook met licht (IPL/Laser) ontharing.

Naast haar praktijk was Yvonne werkzaam bij de ANBOS als docent nascholingen. Bovendien was zij als examinator aan het kwaliteitscentrum verbonden.

Haar cliƫnten omschrijven haar als een ondernemende vrouw die midden in het leven staat. Iemand met veel mensenkennis, iemand die goed kan luisteren, maar tegelijkertijd ook graag persoonlijke ervaringen deelde.

Yvonne geeft zelf aan geen dag met tegenzin in de praktijk te hebben gestaan, maar dat dit het juiste moment is om afscheid te nemen.

Zij heeft er bewust voor gekozen om van dit afscheid geen groots evenement te maken. Heel veel klanten hebben de laatste tijd al op hun eigen manier hun waardering laten blijken.

Yvonne Snijder wil eenieder op haar beurt bedanken voor het vertrouwen dat men haar al die jaren heeft gegeven.


Culturele collegereeksen

college n Deze week kan men zich nog opgeven voor een cursus in Cultuurhuis De Paulus. De cursussen vangen aan in de laatste week van januari. Opgave bij www.vrijeacademie.nl.

Collegereeks Tien Componisten start op maandagavond 23 januari en eindigt op 10 april (niet op 20 en 27 februari). Collegereeks Twintig Iconische Huizen op dinsdagavond. Bijzondere achtergrondverhalen over wereldberoemde huizen. Start op dinsdagavond 24 januari en eindigt op 11 april (niet op 21 en 28 februari). Collegereeks Geschiedenis van de Westerse Filosofie op dinsdagmiddag, aanvang 13.30 uur. Maak kennis met de meest invloedrijke denkers, de voornaamste stromingen, de klassieke debatten en de centrale begrippen. De reeks start op donderdagmiddag 26 januari en eindigt op 13 april (niet op 23 februari en 2 maart). Vervolgcolleges Kunstgeschiedenis op vrijdagmiddag. De kunst van het kijken. De reeks start op vrijdagmiddag 27 januari en eindigt op 14 april (niet op 24 februari en 3 maart).

Opgave voor 7 januari.