Afbeelding
Foto: Thibault Verlinden

Theater: Het Geheimzinnige Ei

theater n Buurtvereniging Haaswijk en De Morsebel presenteert de voorstelling 'Het Geheimzinnige Ei'.

Eén maal in de honderd jaar vliegt een draak door het grote bos. Ze landt en legt een ei, zomaar op het mos. Heel even maar, zit daar de draak bij het ei tussen de bomen. Dan vliegt ze op en heel ver weg om nooit meer terug te komen. 'Wat doet dat ei in ons huis?' vraagt de ene kabouter aan de ander. En als het ei is uitgekomen: 'Wat doet die draak in ons huis?

Twee kabouters vinden een geheimzinnig ei. Dat is de aanleiding tot spannende avonturen in het bos. Het geheimzinnige ei is een heerlijk sprookjesachtige voorstelling over kabouters en draken en natuurlijk een heks.

Zondag 15 januari van 15.00 tot 16.00 uur in de Daltonschool (Jan Wolkerslaan 18). Leden van de buurtvereniging Haaswijk en de Morsebel gratis toegang. Niet-leden € 5,- (kaarten uitsluitend contant aan de deur). Duur: 60 minuten, leeftijd 4+
Buurtvereniging: www.bvhm.nl


Lionsclub haalt 7000 euro op

geven n Tijdens haar wijnproeverij van 13 november heeft de Lionsclub Oegstgeest-Warmond het prachtige nettobedrag van op een haar na 7.000 euro opgehaald.

"Wij zijn uiteraard zeer verheugd met dit resultaat", zegt wijncommissievoorzitter Paul Verlinden. "Dit is het hoogste wijnproeverijresultaat ooit, en is des te mooier omdat het dit jaar het eerste lustrum in ons fraaie Kasteel Oud-Poelgeest betrof". Met dit fantastische resultaat gaat de Lionsclub onder andere de beoogde tien stage-fietsen voor de Leo Kannerschool aanschaffen. Maar ook de andere maatschappelijke projecten zoals de Heeren van Rustenborgh zullen van de opbrengst gaan genieten.