Het senioren Computer-café in de Flat Haeswyk. Hier kan men terecht met allerhande vragen.| Foto PR
Het senioren Computer-café in de Flat Haeswyk. Hier kan men terecht met allerhande vragen.| Foto PR Foto: Willemien Timmers

Computercafé voor senioren ook in 2016 een succes

computers n De vrijwilligers van het computercafé in Oegstgeest kunnen ook wat het jaar 2016 betreft tevreden zijn: opnieuw hebben zij in dit jaar 430 senioren uit Oegstgeest met hun computer, laptop of notebook, tablet of I-Pad, android smartphone of I-phone kunnen helpen.


Dat maakte de coördinator van het computercafé Wim Mol bekend in de laatste vergadering van de medewerkers dit jaar.


Waarvoor kan men bij het computercafé terecht?
Aan de vijftien begeleiders van het computercafé kunnen bezoekers problemen met de eigen (hiervoor genoemde) apparatuur voorleggen. Meestal lukt het hen een oplossing te vinden.


Neem daarom het eigen apparaat indien mogelijk dan ook mee. Dan kunnen de begeleiders deze aansluiten en kijken waar het probleem zich voordoet.

En verder kunnen zij bezoekers natuurlijk ter plekke ondersteuning geven en adviseren. Dit is geheel gratis.
"Heeft u vragen over het modem, de router, de beveiliging, de virusscanner, wachtwoordbeheer, de mappenstructuur, het besturingssysteem, tekst- of fotobewerkingsprogramma 's, kopen via het internet, internetbankieren, zoeken op het internet? Kom langs!" aldus een enthousiaste begeleider.

Het computercafé, een initiatief van RADIUS Oegstgeest, is op elke dinsdag en vrijdag geopend van 13.45 tot 15.45 uur.
Plaats: de Flat Haeswyk, Kennedylaan 141, 2343 GM Oegstgeest


Vragen over cursussen in 2017?
Kijk op de website www.seniorencomputercafe.nl of bel gerust tijdens de openingsuren naar 071-7074200 (vragen naar: computercafé).