Afbeelding
Foto: Willemien Timmers

Vervolg van de voorpagina

Dorpscentrum op eigen benen

overdracht n Het ontstaan van het Dorpscentrum Oegstgeest is de kroon op de betrokkenheid en het werk van heel veel mensen. De afgelopen jaren is al gebleken dat het centrum in een behoefte voorziet. Tal van organisaties zijn in het Dorpscentrum actief en een grote groep betrokken vrijwilligers maakt het Dorpscentrum mogelijk.

Notaris Linda van de Oudeweetering deed voor de grote groep belangstellenden een 'beperkte voorlezing' van de akte, waarna getekend kon worden, en taart kon worden gegeten.


Kerst in De Kempenaer

winkelen n Komende vrijdag, 23 december, is het extra gezellig in de De Kempenaerstraat.

Op deze kerstvrijdag rijdt een ouderwetse paardentram door het winkelgebied, waarin iedereen gratis een ritje kan meerijden. Opstappen kan in de Duivenvoordestraat tegenover pizzeria P en P. De paardentram rijdt van 14.00 tot 17.00 uur.

Van 17.00 tot 18.00 uur treedt Het Studentenkoor op in de straat. Van 19.00 tot 20.00 uur zingt het Bergen Pop Koor. Zij beginnen bij Bakkerij Hugo de Groot en verplaatsen zich door de straat. Het koor zal zijn optreden eindigen tussen June en the Stone. De hele De Kempenaerstraat zal gezellige verlicht zijn met kerstverlichting en vuurkorven. De winkels zijn tot 20.00 uur open.

www.kempenaerstraat.nl


Knutselen

vakantie n Op de beide dinsdagen in de kerstvakantie, 27 december en 3 januari organiseert Het KunstKasteel gezellige winterse knutselmiddagen voor kinderen vanaf 5 jaar. Geef je kind op bij Hester Scheltens op info@kunstkasteel.com of 06-23521164. Er wordt gewerkt met een opdracht waar, zoals gebruikelijk, veel ruimte is voor eigen inbreng. Meedoen kost 15 Euro per kind: Dat is inclusief alle materialen en iets te drinken en iets lekkers. Het KunstKasteel ligt aan de Rhijngeesterstraatweg 191.