Afbeelding
Foto: Willemien Timmers

Boek Audrey Stevens maakt kans op titel Brave New Book 2016

lezen n In juni van dit jaar publiceerde Audrey Stevens haar boek 'De kans van 0,0059%. Kankerzooi, meer dan chemo en een kale kop'. Een ongecensureerd boek over kanker in de breedste zin van het woord.

In de kans van 0,0059% vertelt Audrey over haar jeugd, met het overlijden van haar moeder (aan kanker) als bittere pil. Ze neemt je mee naar het moment waarop ze op achtentwintigjarige leeftijd zelf de diagnose borstkanker ontvangt en staat stil bij de zeer zeldzame erfelijke aandoening, die aan het ontstaan van haar kanker ten grondslag lag.

Het bereik van haar boek is blijven groeien. Zo ver, dat het boek momenteel in de running is om Brave New Book 2016 te worden. Vandaag worden de uitslag daarvan bekendgemaakt.

Via Facebook was het mogelijk om te stemmen. "Het is mij overigens niet te doen is om de te winnen e-reader of de redactiedienst van € 250,00. Mocht ik winnen, dan geef ik beiden weg. Wat ik behoud is de titel en het gegeven dat mijn boek dan voor de duur van een maand uitgelicht wordt op bol.com. Beiden hele mooie mogelijkheden om het bereik van mijn verhaal en het Li-Fraumenisyndroom te vergroten."