Michel van der Burg: 'Na al die jaren vertrouwen onze klanten op ons advies en onze kennis.'
Michel van der Burg: 'Na al die jaren vertrouwen onze klanten op ons advies en onze kennis.' Foto: Willemien Timmers

Fromagerie du Patron

Heerlijk voor de feestdagen

Kerst n Fromagerie du Patron aan de Lange Voort is al bijna vijftig jaar het juiste adres voor de heerlijkste buitenlandse en Hollandse kazen, noten, olijven, tapenades, olie, azijn en andere delicatessen.

Bij binnenkomst in deze kaasspeciaalzaak zien klanten direct hoe uitgebreid het assortiment is. Het vriendelijke team van deskundige medewerkers is graag van dienst om fijnproevers een goede keuze te maken. Bijvoorbeeld bij het samenstellen van een heerlijk en gevarieerd kaasplankje als besluit van het kerstdiner. Eigenaar Michel van der Burg: "Na al die jaren vertrouwen onze klanten op ons advies en onze kennis. Op basis van het aantal personen stellen we dan een mooie combinatie van kaassoorten samen, oplopend van zachte tot pittigere smaken. Ook voor hulp bij de creatie van een bijzonder voorgerecht kunt u onze medewerkers raadplegen."


Iberico-ham

Bij Fromagerie du Patron kan men eveneens terecht voor alle kerst- en relatiegeschenken. Bij de diverse delicatessen zijn ook passende wijnen te verkrijgen. Verder vindt men in de geurige winkel ook vers gebrande noten, huis gebrande koffie en Belgische bonbons. Speciaal voor de feestdagen is er naast de andere soorten rauwe ham bovendien weer Iberico-ham verkrijgbaar, luxe salami's, patésoorten en diverse truffelproducten.

Fromagerie du Patron is een familiebedrijf opgericht door de vader van huidig eigenaar Michel. Ook vrouw, zoon en dochter werken enthousiast mee in de zaak. Volgend jaar hoopt de kaasspeciaalzaak zijn 50-jarig bestaan te vieren. "Mensen hebben steeds meer waardering voor smaak en goede kwaliteit. Gecombineerd met een vriendelijke en enthousiaste bediening maakt dat het plaatje voor de klant compleet."
Fromagerie du Patron is geopend op maandag t/m donderdag: 8.00 tot 18.30 uur, vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur, zaterdag van 8.00 tot 18.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur. Winkelcentrum Lange Voort, Irislaan 71. Tel: 071 523 74 00 info@fromageriedupatron.nl


Gezellige Kerstmarkt Superrr

Woensdag 14 december was er een drukke kerstmarkt in de opslagruimte van de Superrr in Poelgeest. Veel klanten wisten de markt te vinden. In de supermarkt zelf werden de kleinsten prachtig geschminkt. | W. Timmers

Afbeelding