Afbeelding
Foto: Willemien Timmers

Erik Versnel nieuwe man Rabobank

overdracht n Peter Mathot draagt, na 45 jaar Rabobank, vanaf 1 januari 2017 het directievoorzitterschap over aan Erik Versnel, nu directeur Bedrijven bij de bank.

Mathot werkt nu 12 jaar in Leiden-Katwijk en heeft de afgelopen twee jaar de fusie van de lokale banken in Katwijk en Leiden succesvol afgerond.
De Rabobank-organisatie maakt een stevige transformatie door. Ook Rabobank Leiden-Katwijk verandert mee. De organisatie krimpt, medewerkers vinden een nieuwe plek en er worden vanuit de toezichthouder hogere kapitaalseisen aan de bank gesteld. Tegelijkertijd wil de bank voor klanten en leden toegankelijk en dichtbij zijn én blijven.
Erik Versnel is twee jaar geleden gestart als directeur Bedrijven bij Rabobank Leiden-Katwijk. Als lid van het directieteam is hij actief betrokken bij de verandering van de bank en de zichtbaarheid in de vele netwerken en initiatieven in de regio.


Parkinson-café

ontmoeting n Donderdag 15 december is een ieder van harte welkom voor de feestelijke Kerst-bijeenkomst van Parkinson-café Oegstgeest in de grote zaal van Van Wijckerslooth.

Een gezellig samenzijn met kerstsnoeperijen bij de thee en koffie en later een hapje en een drankje. Er is mogelijkheid tot het zingen van kerstliederen onder begeleiding van Guus Onderwaater op de piano.

Inloop vanaf 13.30 uur (start 14.00 uur) tot ongeveer 16.00 uur, in de grote zaal van Van Wijckerslooth.


Museumbezoek

veren n In samenwerking met K&O Katwijk en de Leiderdorpse Volksuniversiteit organiseert K&O Oegstgeest op vrijdag 16 december van 10.30 tot 12.30 uur een lezing met museumbezoek van twee uur in het Rijksmuseum voor Volkenkunde Leiden. Adres: Steenstraat 1, 2312 BS Leiden.

Bezocht wordt de tentoonstelling The wonderful world of feathers. Met veren maak je indruk, dat is al eeuwen zo en komt in alle culturen voor. En daar is wederzijdse beïnvloeding uit ontstaan. De verencollectie van het Nationaal Museum van Wereldculturen is spectaculair, van Hawaii, tot de Amazone en van Noord-Amerika tot Nieuw-Guinea. Prijs: €15,00 (mits mjk). Docente: Mw. Floor Scholte. Aanmelden: ko.oegstgeest@12move.nl