Marcel Wanders bij het boek RIJKS.
Marcel Wanders bij het boek RIJKS. Foto: Willemien Timmers

Masterclass RIJKS XL bij Rijnlandse Boekhandel

kunst n Wegens succes op herhaling: the limited edition van RIJKS, het XL-kunstwerk van Marcel Wanders op zondag 18 december bij de Rijnlandse Boekhandel.

In RIJKS zijn alle kunstwerken die te zien zijn op de Eregalerij van het Rijksmuseum, op unieke wijze samengebracht in een weergaloos boek dat vakmanschap uitstraalt. Zowel de grootschalige reproducties van de geselecteerde meesterwerken die tot in detail zijn afgebeeld als de onwaarschijnlijk mooi en luxe uitvoering van het boek, met de modernste druktechnieken en ambachtelijke bindwijze, maken dit prachtige kunstwerk het bekijken waard. Het boek ademt met zijn klasse, grandeur en vakmanschap vervlogen tijden en tegelijkertijd is het een staaltje van moderne technieken en inzichten gekoppeld aan kunstzinnigheid en bevlogenheid – een unicum.

Het onwaarschijnlijk mooie boek ademt klasse, grandeur en vakmanschap

De Masterclass wordt gehouden door Coen Sligting die nauw betrokken was bij de totstandkoming van dit unieke product. De aanvang is om 14.30 en de toegang is gratis. Iedereen is welkom bij de Rijnlandse Boekhandel aan de Lange Voort in Oegstgeest.