Kamerkoor Oegstgeest o.l.v. Arild Rohde verzorgt op zondag 18 december weer een Kerstconcert in de Protestantse Kerk.
Kamerkoor Oegstgeest o.l.v. Arild Rohde verzorgt op zondag 18 december weer een Kerstconcert in de Protestantse Kerk. Foto: Willemien Timmers

Kerstconcert Kamerkoor Oegstgeest

kerst n Het Kamerkoor Oegstgeest onder leiding van Arild Rohde verzorgt op zondag 18 december a.s. om 16.00 uur weer een Kerstconcert in de Protestantse Kerk, Herenweg 82 in Warmond.

De solisten zijn: Kat Carson en Cally Youdell, sopraan en Niek van der Meij orgel. Het Backer-ensemble zorgt voor de instrumentale begeleiding en een intermezzo. Het koor zingt o.a. de Messe de Minuit van M.A. Charpentier. Het concert wordt besloten met kerstliederen, die samen met het publiek gezongen worden. De kosten zijn €10, voor kinderen vanaf 12 jaar €5, jonger dan 12 jaar gratis, inclusief een drankje na afloop.
Toegangskaarten zijn te koop vanaf een half uur voor aanvang van het concert bij de kerk of bij koorleden.


Navidad Nuestra in Regenboogkerk

kerst n Donderavond 15 december zingt 'Vocal Group BANT' uit Amsterdam dit (kerst)concert met de bekende 'Misa Criolla' en de 'Navidad Nuestra' van Ariel Ramírez.

'Vocal Group BANT' is terug met deze meeslepende Argentijnse mis én de 'Navidad Nuestra' (ons kerstfeest). De vijftien zangers van BANT vullen dit programma nog aan met de delen 'Aleluia' en 'Salmo 150' uit de 'Misa por la Paz y la Justicia' .

Regenboogkerk, Mauritslaan 12 Oegstgeest. Aanvang: 20.00 uur. Toegang: € 15,- (€17,50 aan de deur). Voorverkoop vos@pgoegstgeest.nl.