Afbeelding
Foto: Willemien Timmers

In memoriam mevrouw Zwaan Wormgoor (1931 - 2016)

herinnering n Op 4 december is op 85-jarige leeftijd Vv Oegstgeest-erelid mevrouw Zwaan Wormgoor overleden. Vrijdag 9 december vond de uitvaartplechtigheid onder grote belangstelling plaats.

Zwaan Wormgoor is 47 jaar lid geweest van de Voetbal Vereniging Oegstgeest, waarvan 16 jaar als penningmeester. Ook na haar penningmeesterschap is ze tot het einde van haar leven zeer actief gebleven voor de club. Ze heeft met het voeren van vele acties in de loop der jaren vele duizenden euro's bij elkaar gebracht voor de club.

Mevrouw Wormgoor heeft jaren bestuursdienst gedaan op de wedstrijddagen. Ze was erelid van de voetbalclub, net zoals van Zwem & Polovereniging Vivax. Dit jaar is ze met Koningsdag benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau voor de vele activiteiten die ze gedaan heeft voor VV Oegstgeest en Zwem & Polovereniging Vivax. Tijdens de afgelopen zaterdag gespeelde wedstrijd Vv Leiden - Vv Oegstgeest speelden de Oegstgeest spelers met een rouwband om en namen ze een minuut stilte in acht ter nagedachtenis aan mevrouw Wormgoor.

"We herinneren haar als de vrouw die elke donderdagavond en zaterdagmiddag actief op de club bezig was. We zullen haar missen," aldus Jan van den Broeck, voorzitter van Vv Oegstgeest namens het bestuur en de leden.