Ook dit jaar weer veel gezelligheid op het Boerhaaveplein tijdens de jaarlijkse Kerstmarkt. Dat het 's middags wat begon te regenen, deerde de deelnemers niet. | Foto Willemien Timmers
Ook dit jaar weer veel gezelligheid op het Boerhaaveplein tijdens de jaarlijkse Kerstmarkt. Dat het 's middags wat begon te regenen, deerde de deelnemers niet. | Foto Willemien Timmers Foto: Willemien Timmers

Natte kerstmarkt Boerhaaveplein

kerst n Afgelopen zaterdag vond op het Boerhaaveplein de inmiddels traditionele Kerstmarkt plaats.

Vele bezoekers wisten het plein te vinden en genoten van alle originele koopwaar, het lekkere eten en (voor deze gelegenheid) de grote bok die Henk Heemskerk had meegenomen. "Dat is weer eens wat anders dan schapen," liet hij weten. De bok had het echter niet zo naar zijn zin achter de hekjes, en ontsnapte een aantal maal.

Het vuur in het midden van het plein, de warme chocolademelk en zelfgemaakte artikelen van Jottem zorgden voor een warme sfeer.

Even na enen begon het te miezeren. "Gelukkig was het vanmorgen droog," liet één van de organisatoren, Judith Heemskerk, weten. "En verder hebben wij het hier evengoed reuze naar ons zin."