De drijvende krachten achter het sportcafé: Anneke Anholts, Matthijs Huizing en Bas Koster.
De drijvende krachten achter het sportcafé: Anneke Anholts, Matthijs Huizing en Bas Koster. Foto: Willemien Timmers

Nomineren sportprijzen

prijzen n Sportcafé Oegstgeest organiseert begin 2017 de uitreiking van de sportprijzen 2016.

Personen die wonen in Oegstgeest en in 2016 goede prestaties hebben geleverd komen in aanmerking voor sportman, sportvrouw, sportvrijwilliger en sportcoach-of trainer.

Oegstgeester verenigingen of een van haar teams komen in aanmerking voor sportteam-of vereniging of voor de respectprijs. Er worden voor aankomende talenten aanmoedigingsprijzen uitgereikt.

Tot 15 december kunnen kandidaten worden opgegeven door vermelding van persoonlijke en sportieve gegevens, voorzien van een motivatie en beeldmateriaal zoals krantenknipsels, foto's.

De beoordeling gebeurt door een deskundige jury met vertegenwoordiging vanuit Gemeente Oegstgeest, de Sportraad, het Sportcafé Oegstgeest en van de Oegstgeester Courant.

Aanmeldingen zijn welkom tot en met 15 december op info@sportcafeoegstgeest.nl of via Greet Koemanplein 21, 2343 PB Oegstgeest.

Op www.sportcafeoegstgeest.nl kan men het formulier downloaden en invullen.


Pecos haalt doel met nederlaag

tafeltennis n Vier punten was meer dan genoeg voor het beoogde doel, al was het voor Pecos zaterdag moeilijk om echt tevreden te zijn. Het leed bij Hercules de derde nederlaag van het seizoen. Jop van der Wiel moest weliswaar in zijn eerste partij kopman Jesse Bosman feliciteren, maar rekende daarna af met zowel verdediger Aalders als veteraan Martin Brinkhoff.

Zowel Youri Soons als René Waterreus bleven zaterdag Aalders de baas, maar konden verder geen vuist maken. Omdat ook het dubbelspel verloren ging, voor de vierde keer al dit seizoen, verscheen er een 6-4 op het Achterhoekse scorebord.