Sopraan Nienke Oostenrijk en pianiste Marianne Boer voeren liederen van Schubert uit in De Paulus.
Sopraan Nienke Oostenrijk en pianiste Marianne Boer voeren liederen van Schubert uit in De Paulus. Foto: Willemien Timmers

Ronde Tafel in Paulus bij Zondagmatinee

muziek n Bij de druk bezochte Zondagmatinee in de Paulus van 20 november bevonden zich door toedoen van Ronde Tafel Oegstgeest 20 concertgasten die nog maar zelden hun woning uit gaan. Onder hen vijf die aan een rolstoel gekluisterd zijn. Zij werden met taxibusjes opgehaald en weer thuis gebracht.


Meditatief Moment

mediteren n De Bahá'í-gemeenschap van Oegst­geest iedereen op dinsdag 29 november van harte uit om zichu te laten inspireren en te mediteren over het thema 'Zuivere daden'.

"Het is de plicht van ieder mens met inzicht en begrip om alles in het werk te stellen om hetgeen is neergeschreven werkelijk in daden om te zetten. (…) Hij is waarlijk mens die zich heden ten dage in dienst stelt van de gehele mensheid." (Bahá'í-geschriften). Tijdens deze avond wordt uit de geschriften van de verschillende wereldgodsdiensten gelezen.

Aanmelden is niet nodig maar kan via e-mail oegstgeest@bahai.nl
De toegang is gratis. Locatie en tijd: Thv familie Lagas, Jacob van Maerlantlaan 31 Oegst­geest.
Aanvang 20.00 uur.


Veel belangstelling The Lion King

musical n De Stichting Evenementen is van start is gegaan met de inschrijving voor de musicalreis naar The Lion King.

Er is veel belangstelling voor deze musicalreis en dus is nu al zeker dat de musicalreis op dinsdag 13 december door zal gaan.

Disney's The Lion King is nergens mee te vergelijken. Deze theatersensatie is een artistiek feest voor je zintuigen. Met verbluffend mooie decors, prachtige kostuums en de meeslepende muziek van Elton John en Tim Rice. Disney's The Lion King trok wereldwijd al meer dan 80 miljoen bezoekers en won 70 internationale awards.

Dinsdag 13 december vertrekken zo'n 50 musicalliefhebbers vanaf de opstapplaats bij het Oegstgeester Dorpscentrum aan de Lijtweg naar het AFAS Circustheater in Scheveningen om getuige te zijn van deze schitterende musical.

www.st-evenementen.nl of (071) 5171540.


Tetteroo voor LINDA.foundation

knippen n Kappers houden niet alleen van hun vak, maar ook van mensen. Tetteroo Haarmode laat dat komende feestdagen meer dan ooit zien door gezinnen die door LINDA.foundation zijn geselecteerd gratis te knippen.

Op deze manier geeft de salon gezinnen die het financieel zwaar hebben een prachtig cadeau voor de feestdagen. LINDA.foundation helpt gezinnen die in armoede leven. Zo'n 3000 gezinnen krijgen jaarlijks rond de feestdagen een bonnenpakket. Hierin zitten bonnen van Hema, Albert Heijn, Intertoys en C&A. Dit jaar wordt daar een kappersbon aan toegevoegd omdat de branchevereniging ANKO maar liefst 125 jaar bestaat.

Saloneigenaar Dennis Tetteroo: "Iets geven is zo veel leuker"