Afbeelding
Foto: Willemien Timmers

Koffieochtend over reis naar Griekenland

ontmoeting n Op vrijdag 11 november is er de maandelijkse koffieochtend in de Regenboogkerk.

Iedereen is van harte welkom vanaf 10.00 uur. De bijeenkomst staat open voor gemeenteleden en belangstellenden en is bedoeld om elkaar te ontmoeten.

Van 12 - 22 mei maakten 24 leden van de PKN Oegstgeest onder leiding van Ds. Aart Verburg en Pavlos Kefalas een reis naar Griekenland, waarbij het thema was: "in de voetsporen van Johannes en Paulus". Dirk Jan de Ruijter Sr. heeft van deze reis een film gemaakt en wil op deze ochtend de film voor belangstellenden vertonen.
Wanneer het moeilijk is om zelfstandig naar de kerk te komen, kan men voor vervoer contact opnemen met Mevr. J.C. van Cuilenburg-Pasma, tel. (071) 5170435 of met Mevr. T. Roelofsen, tel (071) 5155739.


Wanda Elzenga in het Koetshuis van Kasteel Oud-Poelgeest

kunst n Het komend half jaar exposeert Wanda Elzenga in het Koetshuis van Kasteel Oud-Poelgeest. De expositie is georganiseerd door Apelles Art Gallery. Het thema is "Spiegeling". Speciaal voor deze expositie heeft Wanda op dit thema werk gemaakt en staat de omgeving Leiden en Oegstgeest centraal.


Wand Elzenga is een kunstenares die indrukken van het landschap vertaalt in werk dat van figuratie versmelt naar abstracte poëzie. De verandering in het werk geeft het een mentale beweging die vragen oproept en door blijft gaan. Haar kleurgebruik is helder en warm waardoor het werk blijft uitnodigen. Het werk spiegelt met je.

Zondag 13 november is er een Vernissage waarbij de kunstenares aanwezig zal zijn. Iedereen is van harte welkom voor de opening met een poëtische inleiding van Teun Klumpers, aanvang 16.30 uur. De expositie in het Koetshuis is regulier te bezichtigen tijdens openingstijden, door de weeks als in het weekend, tussen 10.00 en 17.00 uur.