Afbeelding
Foto: Willemien Timmers

Wandeling

groen n Het Milieu Educatiecentrum Oegstgeest organiseert op zondagochtend 13 november 2016 een publiekswandeling door het Bos van Wijckerslooth.

Tijdens deze wandeling kunnen mooie plekjes ontdekt worden. Leidraad bij de wandeling is het prachtige boek van Margreet Wesseling 'Bos van Wijckerslooth te Oegstgeest, biografie van een bos' dat ongeveer twee jaar geleden is verschenen. De begeleider van de wandeling zal vertellen over de natuur in het bos en de cultuurhistorie van het gebied.
De start van de wandeling is om 10.00u bij de ingang van het Bos van Wijckerslooth aan de Louise de Colignylaan (bij Jottem)'. Het traject is toegankelijk voor rolstoelen.
Opgeven is niet noodzakelijk maar wel prettig. Dit kan per email: info@mecoegstgeest.nl.
Kijk op de website www.mecoegstgeest.nl voor het wandel/fietsprogramma.


Meerwonen is verhuisd

verhuizing n Vanaf maandag 7 november is het kantoor van woningbouwvereniging Meerwonen in Oegstgeest te vinden op een nieuw adres: Gladiolenlaan 1a.

Het voormalige pand van Huisartsenpraktijk Poelgeest heeft de afgelopen week een kleine verbouwing ondergaan en de benodigde ruimtes zijn ingericht.
In dit nieuwe pand zijn tevens vier zelfstandige units van ongeveer 22 vierkante meter beschikbaar die de woningbouwvereniging voor een aantrekkelijke huurprijs graag wil verhuren aan kleine, maatschappelijke organisaties. Voor meer informatie hierover kan contact opgenomen worden met Henriƫtte Maaskant, manager Wonen, via (071) 7400330 of per e-mail: henriette.maaskant@stichtingmeerwonen.nl.
Voor de huurders van Meerwonen verandert er behalve de locatie niets. Het kantoor aan de Gladiolenlaan is op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur geopend om de vertrouwde dienstverlening te bieden.