In sporthal de Cuyl kwamen 315 judoka voor een sportieve strijd op de mat. Zij haalden ook geld op voor het Liliane Fonds.
In sporthal de Cuyl kwamen 315 judoka voor een sportieve strijd op de mat. Zij haalden ook geld op voor het Liliane Fonds. Foto: Willemien Timmers

Succesvol judotoernooi Rob van der Hoorn

judo n Zaterdag werd er voor de 46e keer een groot judotoernooi gehouden in Oegstgeest. In sporthal de Cuyl kwamen 315 judoka waarvan 162 uit Oegstgeest voor een sportieve strijd op de mat. Deelnemende clubs kwamen uit Leiden, Leiderdorp, Rijnsburg, Voorhout, Sassenheim, Noordwijkerhout en uiteraard Oegst­geest.


Op 10 judomatten werden er vanaf 's morgens 9.00 uur tot 's middags 15.00 uur in de diverse leeftijdsgroepen, gewichtsklassen en gevorderdheidsniveau's in totaal zo'n 700 wedstrijden gespeeld. Vanaf 15.00 tot 16.30 uur was er voor de groep 12 jaar en ouder een gasttraining onder leiding van Arno Zahradnik, 4e DAN judo en opleider van onder andere judodocenten bij R.O.C. Mondriaan.

€1675 voor het Liliane Fonds

Het toernooi kon zo succesvol verlopen dankzij de fantastische inzet van ruim 60 vrijwilligers/sters. Voor de deelnemers en medewerkers was er een leuk aandenken in de vorm van een mikadospel.


Mede dankzij een donatie van €400,- van Nico Schouten is de verwachte opbrengst voor het Liliane Fonds €1675,-.

Prijswinnaars van Sportschool Rob van der Hoorn

Goud voor:
Caspar Out, Milan Sroimek, Fabian Klier, Elisa Goedhart, Alexander van der Waals, Ouahiba Yahyaoui, Daan van Tol, Julius van Schagen, Engel Gortz, Tjerk Bruin, Fenne van Montfort, Sven Wijnands, Noah Henderson, Keimpe van Wijk, Thomas Kralt, Britt Hoekstra, Ward Spek, Floris Breewer, Emma Schenk, Jacob Adriaanse, Ralf van Montfort.

Zilver voor:
Miles Geers, Tristan Rots, Freek Bruin, Veere Oostendorp, Sebastiaan van Huijstee, Jasper Ouwehand, Junchai Post, Bregje Knol, Idde Min, Gabrielle Leuvensteijn, Thijs Flierman, Davit Horsepyan, Conan Bui, Max van Schagen, Michiel Quispel, Thomas Schalk Boiko.

Brons voor:

Tobias de Jong, Max Oomen, Gadeh Duin, Tarik Yahyaoui, Gijs van der Zijden, Waylon Appelo, Julius Verhaar, Silke Hoving, Tibbe van der Weerd, Jan Bazuine, Tobias Persson, Thomas Derksen, Maggie Yonce, Kaemon Vellinga, Joelle Huisman, Mees van den Berg, Fee de Vroomen, Kiril Ledijaen, Samvit Chowdhury, Susannah Henderson, Sophie Kralt, Lucas Rozenbroek.


Collectanten gezocht Nationaal MS Fonds

geven n Van 21 tot en met 26 november organiseert het Nationaal MS Fonds de landelijke huis-aan-huiscollecte.

Ieder jaar gaan er weer duizenden collectanten met een collectebus langs de deur om geld in te zamelen voor mensen met Multiple Sclerose (MS). Om de jaarlijkse collecte nog succesvoller te maken, is men op zoek naar nieuwe collectanten en coördinatoren. Een avondje collecteren kost maar twee uur van je tijd.

Kijk op www.mscollecte.nl voor meer informatie en aanmelden.