Afbeelding
Foto: Willemien Timmers

Buddies uit Oegstgeest

eten n Voeding is hip. Het volgen van dieetboeken en voedingsgoeroes die van alles roepen ook. Maar als je blijvend gewicht kwijt wilt raken weet je niet of zo'n extreem dieet wel bij jou past. De "lijf "coaches van Buddys4lijf - onder andere werkzaam in Oegstgeest - blijven bij de basis en luisteren naar hun cliënten in plaats van te roepen wat er wel en niet gegeten mag worden.

Bij Buddies4lijf staat 'samen' centraal en wordt de cliënt op een intensieve manier begeleidt. Dit houdt ook in telefonisch en WhatsApp contact tijdens moeilijke momenten. Ook heeft Buddies4lijf een ware Buddies4lijf-community waarin de cliënten van de coaches contact met elkaar kunnen opnemen en samen kunnen gaan sporten bijvoorbeeld. Ook sporten de coaches zelf mee.
Blijvend gewicht kwijtraken kan eigenlijk alleen als mensen volledig bewust worden van hun huidige eetpatroon en ook eigen voedingsvalkuilen herkennen. Daar past een stuk kennis bij over voeding, maar ook kennis over gedrag. Waarom ga je op bepaalde momenten bijvoorbeeld heel veel snoepen. Hoe komt dit en hoe zou je dit anders kunnen doen. De coaches van Buddies4lijf helpen je hiermee en zorgen op deze manier voor een totale gedragsverandering.
Buddies4lijf is aangesloten bij de Beroepsgroep Gewichtsconsulenten Nederland. Een vereniging die waarde hecht aan wetenschappelijk onderbouwde voedingsadviezen. Dus bij Buddies4lijf geen quick fix of extreme toestanden. Maar gewoon een gezond advies met een heel persoonlijk randje.


Fiks D1 kampioen in de 1e klasse

korfbal n Zaterdag 9 oktober is Fiks D1 bij TOP in Sassenheim kampioen geworden van de najaarscompetitie in de 1e klasse. In een zinderende wedstrijd die in een ongewoon hoog tempo begon, getuige de 5-3 voorsprong die Fiks nam binnen 10 minuten, hebben deze jonge talenten van Fiks uiteindelijk gezegevierd met 11-8. Op de foto van links naar rechts: Phoebe, Jools, Jonas, Nigel, Kyra, Hoite, Fleur en Finn. Naast Finn staan reserve Fenna en coach Laura Kempen, knielend reserve Jesse, achter staat Remco Beije. De andere coach, Laura Piket, moest helaas zelf spelen.

Afbeelding