Pop-Up & Co is open van dinsdag tot en met zaterdag tot het eind van dit jaar.
Pop-Up & Co is open van dinsdag tot en met zaterdag tot het eind van dit jaar. Foto: Willemien Timmers

Pop-Up & Co Lange Voort weer geopend

winkel n Voor de vierde keer is een viertal enthousiaste Oegstgeester ondernemers van start gegaan met een tijdelijke winkel in de passage aan de Lange Voort in Oegstgeest. Het winkelend publiek treft er weer een kleurrijk assortiment aan van diverse aanbieders.


In de winkel is vanalles te vinden: Mooie serviezen en vazen (Des Pots) van Vliegende Schotels, avontuurlijk en uitdagend speelgoed van OpzijnPlek met onder meer echt kindergereedschap en Happy Socks, hockeysokken, shawls en tassen van ColorMeSocks aangevuld met een bijzonder assortiment van gastondernemers die het aanbod nog veelzijdiger maken.


Bij Pop-Up & Co vinden belangstellenden leuke babyspulletjes (onder andere Done by Deer) van Pjokk en unieke meubels en woonaccessoires van Scrapwood (beiden winkeliers uit de buurgemeente Leiden).

Ook de zelfmaak-likeuren van Pineut, de leuke kaarten en sfeerartikelen van Nouss zijn weer aanwezig, aangevuld met B's prachtige plaids en kussens en haakfournituren en patronen van Aan de Haak.

nieuw

Nieuwkomers zijn Studio Stationary met onder andere familyplanners en kaarten, StoryTiles, miniatuur-kunst- op-tegels, K(LAAR), een ondernemer uit Oegstgeest die mooie leren armbanden maakt, het kleurrijke assortiment duurzame RVS-drinkflessen en thermoskannen van Mizu en prachtige schoolplaten, posters en puzzels van onder andere Escher.


De sfeervolle woon- en cadeauwinkel met wisselend assortiment is open van dinsdag tot en met zaterdag tot het eind van dit jaar.