Afbeelding
Foto: Willemien Timmers

Susan Verlinden geïnstalleerd als VVD-gemeenteraadslid

politiek n Susan Verlinden (1975, Nijmegen) is afgelopen raadsvergadering geïnstalleerd als raadslid voor de VVD.

Vanwege de verhuizing en het vertrek van fractievoorzitter Vincent Janssen was er een nieuwe plek in de fractie.

Als manager in de zorg brengt Susan kennis en expertise mee vanuit verschillende velden in de gezondheidszorg, van ouderenzorg tot maatschappelijke opvang.
Susan vindt dat het liberalisme goed aansluit bij haar visie op zorg en ondernemen. Eigen regie, verantwoordelijkheid durven nemen over eigen geluk en gezondheid en keuzevrijheid over bijvoorbeeld wie op welke moment je waar komt verzorgen, zijn hier voorbeelden van.
"Het is geweldig te zien hoe de inwoners van Oegstgeest afgelopen twee jaar elkaar al hebben gevonden en krachten worden gebundeld. De zorg in Oegstgeest kan alleen goed blijven verlopen met een actieve betrokkenheid van de gemeenschap; maatschappelijke organisaties, vrijwilligers en mantelzorgers. Kortom alle inwoners van Oegstgeest dragen hieraan bij," aldus Susan.
Financieel moet de gemeente het doen met het geld dat de landelijke overheid ervoor beschikbaar stelt. "Dat betekent dat we duidelijke keuzes moeten blijven maken. De VVD wil de schaarse middelen inzetten voor degenen die de steun werkelijk nodig hebben."
Susan woont ruim negen jaar in Oegstgeest, samen met haar man en drie kinderen.

"Wat ik zo fijn vindt aan Oegstgeest? Dat de slager mijn voornaam weet, ik op loopafstand met mijn hond een prachtige wandeling rond de Klinkerbergerplas kan maken en mijn kinderen zonder gevaar heerlijk buiten kunnen spelen."

Susan is twee jaar actief geweest bij het bestuur van VVD Oegstgeest en was de afgelopen twee jaar als commissielid actief. Susan zal zich met name richten op het sociaal domein. (Susan Verlinden bij het afleggen van de belofte. | Foto: Willemien Timmers)