Fromagerie du Patron - met eigenaar Michel van der Burg - is genomineerd voor Sterkste Schakel Verkiezing 2017.
Fromagerie du Patron - met eigenaar Michel van der Burg - is genomineerd voor Sterkste Schakel Verkiezing 2017. Foto: Willemien Timmers

Fromagerie du Patron genomineerd

zakelijk n Fromagerie du Patron van de Irislaan is genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid.

De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine Rijnstreek Business in samenwerking met de Sterkste Schakel Kring, waarin onder andere zitting hebben Grant Thornton, de Kamer van Koophandel Haaglanden, VNO/NCW Rijnland, TeekensKarstens Advocaten en tal vertegenwoordigers van lokale ondernemersverenigingen.

De Sterkste Schakel verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de Rijn- en Veenstreek, de Leidse regio, de Duin- en Bollenstreek en Nieuw-Vennep, wordt in 2017 voor de veertiende keer gehouden. De deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door collega-ondernemers en/of bestuurders uit de regio. Michel van der Burg, eigenaar van Fromagerie du Patron, sinds 1967 gevestigd aan de Irislaan, is juist daarom bijzonder verguld met de nominatie. "Het is een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van zakelijke relaties meer tijd en energie vergt dan voorheen."

De sectoren waarin gestreden zal worden zijn Detailhandel met meer en minder dan tien medewerkers, Groothandel, Automotive, IT & Communicatie, Bouw, Installatie & Techniek, Dienstverlening, Horeca, Toerisme & Recreatie en ten slotte Internationaal Zakendoen. Uit alle voordrachten worden negen sectorwinnaars (finalisten) geselecteerd. De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers van brancheorganisaties en winnaars van voorgaande edities. De finale is in het voorjaar van 2017 en wordt gehouden in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Dan wordt bekend gemaakt wie zich de Sterkste Schakel 2017 mag noemen.

Meer informatie over de verkiezing staat op de website www.sterkste-schakel.nl.


Spectaculaire beleving voor filmliefhebbers

muziek n Vanaf begin september wordt er in de Hofdijckschool druk gerepeteerd voor de eerste editie van Magic of the Movies op 7 tot en met 9 oktober in de Stadsgehoorzaal Leiden.

Dit spectaculaire concert neemt bezoekers mee langs de meest indrukwekkende films en hun magische soundtracks. Beelden uit deze films worden tijdens het concert muzikaal begeleid door een live orkest en koor onder leiding van dirigent Michiel de Boer.


Op het programma staan onder meer werken uit de films: Star Wars, Superman, Soldaat van Oranje, Saving Private Ryan, Robin Hood en The Incredibles. Pianiste Julia Buizer zal tijdens het concert het prachtige nummer "Una Mattina" uit de film Intouchables ten gehore brengen.


Het concert wordt gepresenteerd door acteurs Simone Breukink en Rutger Bulsing. Samen introduceren zij de muziekstukken met een persoonlijke anekdote en zullen tevens een aantal solostukken zingen. Kaarten voor de eerste editie van Magic of the Movies zijn verkrijgbaar via www.jointventureproductions.nl.