Samen met de dames van oorbellen van Marthje poseerde Jannie Veldman en haar personeel tijdens de feestelijke opening van de cadeauwinkel.
Samen met de dames van oorbellen van Marthje poseerde Jannie Veldman en haar personeel tijdens de feestelijke opening van de cadeauwinkel. Foto: Wil van Elk

Zijdeur feestelijk open

Zijdeur n Samen met andere ondernemers opende Jannie Veldman woensdag 14 september officieel de nieuwe cadeauwinkel De Zijdeur.

De feestelijke opening van de nieuwe winkelruimte, in de schoonheids- en kapsalon, was bereikbaar via de zijdeur om de hoek van nummer 69 aan de De Kempenaerstraat.

Een andere nieuwkomer in de straat, Wijnkoperij De Gouden Ton, presenteerde heerlijke wijnen. De gasten waren vol lof over de inrichting en de producten die er worden aangeboden.


Leidens Ontzet live bij Unity FM

radio n Radiozender Unity FM is dit jaar weer live aanwezig bij het Leidens Ontzet. Vanuit een speciale radiostudio op de Garenmarkt zendt Unity FM een verslag uit van de activiteiten die er zijn.


Programmering: Donderdag 29 september 12.00 - 15.00 uur: Minikoraal. Vrijdag 30 september 18.00 - 01.00 uur: Uitzwaai party Garenmarkt. Zaterdag 1 oktober 17.00 - 02.00 uur: Hutspot, taptoe + Festival Plaza Garenmarkt. Zondag 2 oktober 14.00 - 19.00 uur: Pleintaptoe en maandag 3 oktober 07.00 - 18.00 uur: Leidens Ontzet.
Unity FM is de radiozender voor Leiden, Zoeterwoude, Voorschoten en Oegstgeest en is te ontvangen via 105.7FM mhz en 88.1FM op de kabel. www.unityfm.nl.