De Troubadours bij een eerder optreden. | Foto PR
De Troubadours bij een eerder optreden. | Foto PR Foto: Willemien Timmers

Zangkoor Troubadours op liefdespad

muziek n Dit jaar geen opera bij De Troubadours, maar zingen op thema. En wat is er mooier dan de liefde, daar kun je toch nooit genoeg van krijgen.

In dit nieuwe project van het klassieke zangkoor De Troubadours worden liefdesliederen door de eeuwen heen bezongen, met veel variaties op hetzelfde thema. Met ook dit jaar weer professionele ondersteuning, door dirigent, solisten en musici.

Het project start op 24 oktober, maar belangstellenden kunnen nu gerust eens langskomen, er zijn al koorrepetities (onder andere ter voorbereiding van optreden op 29 oktober in het Dorpscentrum). Alle stemmen zijn welkom, met name tenoren worden van harte uitgenodigd.

Het project zal worden afgesloten met een concert in de Regenboogkerk in Oegstgeest op 19 en 20 mei 2017. Dit zal dan alweer het zevende concert worden op deze locatie, en hopelijk net zo succesvol als voorgaande jaren.

De koorrepetities zijn op maandagavond (behalve in de schoolvakanties) van 20.15 tot 22.30 in het Dorpscentrum, Lijtweg 11, 2341 HA Oegstgeest, er is ruime parkeergelegenheid. Voor meer informatie: www.detroubadours.com, miadeleeuw009@gmail.com of telefonisch met Hans Honsbeek, tel. (071) 521 2365.