Afbeelding
Foto: Willemien Timmers

'Dansie' feestelijk ontvangen

dansen n Bij Danscenter de Jong in Oegstgeest werd Dansie feestelijk met champagne ontvangen. Het 'autootje' is de nieuwe mascotte van het danscenter, die het komende dansseizoen inleidt.

Er kan ook dit seizoen weer volop gedanst worden in Danscenter de Jong in de Voscuyl. "Heeft u vroeger gedanst of wilt u nog leren dansen u bent van harte welkom een dansles mee te dansen," aldus Joke de Jong.
Zaterdag 17 september is het danscenter vanaf 20.30 uur voor iedereen geopend en is iedereen uitgenodigd kennis te maken met het danscenter van Nico en Joke de Jong, dat inmiddels al 28 jaar gevestigd is in de Voscuyl.
Voor informatie www.danscenterdejong.nl. Tel. 071-5154636


McDonald's Jeugd Tennis Masters op stapel

tennis n Van 26 september tot en met zondag 2 oktober wordt het weer een waar tennisfeest bij OLTC. De beste jeugdspelers van het seizoen zullen daar strijden om de titel Master van District Leiden.

Dit jaar wordt er door de jongens en meiden gespeeld in de categorieën Oranje, Groen, tot en met 12 jaar en tot en met 14 jaar. Vele toptalenten zullen hieraan gaan deelnemen.

Alle resultaten van de jeugdtoernooien in District Leiden zijn door de KNLTB vastgelegd en de acht beste spelers en speelsters van elke van de bovenstaande categorieën zullen in poules gaan spelen. Na de poules volgen de kruisfinales tussen de nummers één en twee van elke poule en op zaterdag en zondag worden de finales gespeeld. Ook krijgen alle deelnemers tijdens de prijsuitreiking op zondag een mooie prijs, of ze nu achtste of eerste worden. Het is immers al heel knap dat ze de Masters gehaald hebben.

Net als vorig jaar ondersteunt Oegstgeestenaar Walther Jacobs van McDonald's Leiden de Jeugd Masters met alle prijzen en alle andere aanverwante zaken.

Ook OLTC zet weer zijn beste beentje voor bij dit unieke jeugdevenement. Deze vereniging viert dit jaar zijn 130 jarige bestaan en heeft een zeer grote en gezellige jeugdafdeling met ongeveer 500 jeugdleden.