Afbeelding
Foto: Willemien Timmers

Zomaar-markt gezellig en zonnig

Zaterdag 10 september werd het Boerhaaveplein door Judith Heemskerk in samenwerking met buurtvereniging Haaswijk en de Morsebel omgetoverd tot een gezellige na-zomermarkt. Waarom? Zomaar..

De organisatie wist 21 kramen gevuld te krijgen, die over het hele Boerhaaveplein stonden.

Vooral veel creatieve Oegstgeestenaren verkochten hun zelf gemaakte maaksels, maar ook van buiten ons dorp werden koopmannen en -vrouwen verwelkomd. Met het prachtige weer was de sfeer relaxed te noemen. De organisatie vond het qua bezoekersaantal misschien wel iets té relaxed. Toch heeft dit de pret niet gedrukt, want met culinaire professionals als een Leo's BBQ, Boschy met ambachtelijk gerookte paling en Rob van snackkar 't Haasje op het plein, werd ook aan de inwendige mens gedacht.

Marco van der Horst van de buurtvereniging en Judith Heemskerk kijken terug op een sfeervolle dag. "Het Boerhaaveplein leeft, dat is weer op een sfeervolle manier duidelijk geworden afgelopen zaterdag!"

De volgende markt staat alweer gepland. Het duurt nog even maar de Kerstmarkt is op zaterdag 10 december in de agenda gezet.