Afbeelding
Foto: Willemien Timmers

Basje is verhuisd

peuters n Sinds het nieuwe schooljaar is peuterspeelzaal Basje verhuisd naar het Kindercircus aan de Aldo van Eijklaan in Haaswijk.

Basje is één van de vijf peuterspeelzalen die Stichting Kinderopvang Oegstgeest (SKO) aanbiedt. Na tien jaar aan de Jan Wolkerslaan (kindercentrum de Buren) was het tijd voor een nieuwe stap. Nu hebben de peuters een heerlijke grote en lichte groepsruimte binnen en een avontuurlijke speelplaats buiten. "De kinderen zijn al helemaal gewend. Al voor de zomervakantie zijn we met de peuters en de pedagogisch medewerkers gaan kijken op hun nieuwe plek." Aldus Suzanne den Hollander, manager Kinderopvang.

Eenmaal op hun nieuwe plek, vinden de kinderen al snel hun weg. Binnen is er nieuw speelmateriaal, zoals een duplo set, een houten treinbaan en een poppenhoek. De buitenspeelplaats met grote zandbak, waterbaan en voldoende ruimte om lekker te fietsen is favoriet. De peuters vermaken zich prima en zijn erg blij met hun nieuwe plek.


Pijnrevalidatie

zorg n Jaarlijks volgt een groot aantal mensen bij het Rijnlands Revalidatie Centrum een effectieve behandeling voor chronische-pijnklachten. Door revalidatie leren patiënten beter met de pijn omgaan en de gevolgen van de pijn te verminderen. Zodat ze weer verder kunnen met hun leven en de dingen kunnen doen die voor hen belangrijk zijn. Om te weten wat de revalidatiebehandeling precies inhoudt, is men welkom op de informatieavond op dinsdag 27 september in het Rijnlands Revalidatie Centrum, Leiden. Tijd: 19.00 - 20.30 uur. Aanmelden en meer informatie: zie www.rrc.nl