Afbeelding
Foto: Willemien Timmers

Scouting bakt pannenkoeken

actie n Op zaterdag 24 september zullen de drie Oegstgeester scoutinggroepen voor de 48e keer hun pannenkoekenactie organiseren.

Net als de voorgaande edities zullen zij bij Winkelcentrum Lange Voort hun pop-up restaurant opbouwen, bestaande uit verschillende tenten met ruimte voor de keuken, het restaurant en natuurlijk de afwas. Sinds vorig jaar waait er een frisse wind door het organisatieteam. Zij leggen ook dit jaar een grote focus op kwaliteit. De beste ervaringen van vorig jaar, zoals het vers uit de pan serveren van de pannenkoeken, worden in combinatie met nieuwe ideeën gebruikt. Zo heeft de organisatie nieuwe plannen om de wachttijden op de drukste momenten terug te dringen zonder afbreuk te doen aan hun kwaliteitseisen.

Naast de verkoop van pannenkoeken zullen Scouting Shawano's, Scouting Derja en Scouting Sagara Satrya's zichzelf presenteren en zijn er verschillende kleine kinderactiviteiten. Zin in een pannenkoek of geïnteresseerd in Scouting in Oegstgeest? Op zaterdag 24 september is iedereen vanaf 11.00 uur welkom op de Lange Voort.