Afbeelding
Foto: Willemien Timmers

Open huis volksuniversiteit K&O

cursussen n Met een vol programma trapt K&O Oegstgeest het nieuwe cursusjaar 2016/2017 af met een open huis op zaterdag 27 augustus van 11.00 tot 13.00 uur. Vol goede moed en enthousiasme, omdat de eerder aangekondigde sluiting in 2017 niet doorgaat.

Het dunnere, maar overzichtelijke programmaboekje van het nieuwe jaar, is dit keer volledig in kleur. Dit betekent niet dat er minder cursusaanbod is. Integendeel, er staan zelfs nieuwe cursussen op het 'menu', waardoor het programma-aanbod ongewijzigd gevarieerd is gebleven. Het thema voor het nieuwe jaar is Scandinavië en daar valt heel wat interessants over te vertellen in de vorm van cursussen, lezingen en films.

Maar niet alleen op het gebied van kunst & cultuur, taal & literatuur en sport & welzijn worden cursussen te kust en te keur aangeboden; wie zich op creatief of culinair gebied wil uitleven, kan dat zeker doen met culinaire workshops en creatieve cursussen als schilderen met acryl- of waterverf, vilten, fotografie, tekenen, breien of boetseren.

Ook het verdiepend museumbezoek, dat in samenwerking met K&O Katwijk en de Leiderdorpse Volksuniversiteit wordt georganiseerd, krijgt - wegens succes - een interessant vervolg.

Het is onmogelijk hier de inhoud van het hele programmaboekje te vermelden. Daarom nodigt K&O belangstellenden van harte uit voor het open huis op zaterdag 27 augustus tussen 11.00 en 13.00 uur, aan de Lange Voort 2a. Daar kan men kennismaken met het cursusmateriaal en staan docenten en bestuursleden klaar om desgewenst aanvullende informatie te verstrekken.

Nu K&O doorstart, zijn er veel nieuwe bestuursleden nodig. Voor informatie daarover kunnen belangstellenden óók terecht bij het open huis. Alle ins en outs kunnen met de daar aanwezige bestuursleden worden besproken.