Een half jaar geleden is bruidegom Ross Watson (met stam) samen met zijn vriendin in Oegstgeest (Poelgeest) komen wonen. Watson is fysiotherapeut en heeft sinds kort zijn eigen praktijk Ross Watson Fysiotherapie in sportcentrum Sportja in Leiden. Hij is ook fysiotherapeut en performancetrainer bij het Nederlands waterpolo team en heeft tevens bij Ajax gewerkt. | Foto Willemien Timmers
Een half jaar geleden is bruidegom Ross Watson (met stam) samen met zijn vriendin in Oegstgeest (Poelgeest) komen wonen. Watson is fysiotherapeut en heeft sinds kort zijn eigen praktijk Ross Watson Fysiotherapie in sportcentrum Sportja in Leiden. Hij is ook fysiotherapeut en performancetrainer bij het Nederlands waterpolo team en heeft tevens bij Ajax gewerkt. | Foto Willemien Timmers Foto: Willemien Timmers

'Highland Games' in Oegstgeest

games n Stephan Wiegel uit Oegstgeest organiseerde afgelopen zaterdag, 13 augustus, samen met zijn vrienden een vrijgezellendag in stijl voor Ross Watson.


"Wij hebben voor zijn vrijgezellenfeest bedacht dat 'Highland Games' wel een leuk thema voor hem was. Als enthousiast krachtsporter en vanwege zijn Schotse afkomst, is dit echt wat voor Ross," vertelt hovenier Wiegel. "Toen ik aan Henk Heemskerk vroeg of we dit bij de ijsclub konden doen, reageerde hij heel enthousiast." Coördinator van het geheel was Wout Zijlstra, ooit de sterkste man van Nederland en van de wereld, en veelvoudig winnaar van de Schotse Highlandgames.

Eén van de deelnemers aan het feestje, Dennis den Dulk, gooide met de zware boomstam het verst en kreeg ook de officiële stam goed weggegooid. Daarom mag hij deelnemen aan het Nederlands kampioenschap boomstamwerpen.