Afbeelding
Foto: Willemien Timmers

Expositie

kunst n Janet Bijkerk en Stella Kooloos, twee kunstenaars uit Zeist, exposeren in de maanden juli en augustus bij Marente, locatie van Wijckerslooth (van Wijckersloothplein 1 te Oegstgeest).


Omdat de ouders van Stella Kooloos hier jarenlang hebben gewoond, leek het haar een mooi idee om samen met haar vriendin in van Wijckerslooth te exposeren, als eerbetoon aan haar vader en moeder. De schoonheid van de natuur is het thema van hun (meeste) werken.


Computercafé Radius verhuist

senioren n Omdat Jottem gaat verbouwen, moest het senioren computercafé uitwijken naar een andere locatie uitzien.

Dit is gelukt; vanaf 16 augustus kunnen senioren het computercafés vinden in de flat Haeswijk, Kennedylaan 141, Oegstgeest.
Totdat het eigen lokaal aldaar gereed is, zal inloop vanaf de genoemde datum tijdelijk in de grote zaal plaatsvinden. Iedereen blijft van harte welkom.
In september starten het café in het nieuwe cursuslokaal met geven van cursussen. In het cursusoverzicht vindt men onder andere de cursussen I-Pad, Android Tablet, Windows 10, Windows verkenner, Fotoboeken, fotobewerking en wachtwoordenkluis.
Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven tijdens de inloop of via de website; daar vindt men ook het complete overzicht van alle cursussen: www.seniorencomputercafe.nl


Muziek

warmond n De komende zondagen is er weer live muziek op het terras bij de Pomp aan de Dorpsstraat in Warmond. Bij het Kunstcafé De Oude School brengen musici tussen 16.00 en 17.30 uur sfeervolle muziek ten gehore.