Iguana Death Cult op Werfpop. | Foto Peter Schipper
Iguana Death Cult op Werfpop. | Foto Peter Schipper Foto: Peter Schipper

Ibiza Festival Noordwijk

uitgaan n Noordwijk viert in 2016 '150 jaar Badplaats'. Er zullen in de zomer van 2016 diverse festivals georganiseerd worden.

Op zaterdag 30 juli van 12.00 uur tot 22.00 uur en op zondag 31 juli van 12.00 uur tot 20.00 uur vindt er een Ibiza-festival plaats op de Koningin Wilhelmina Boulevard en de Grent in Noordwijk aan Zee. Tijdens dit evenement zullen er meer dan 80 stands met mode, tassen, sieraden, woonaccessoires en veel handgemaakte producten van Ibiza hun opwachting maken. Men kan heerlijk rondstruinen op deze markt in een ontspannen vakantiesfeer.


Zonnig jubileum Werfpop in Leidse Hout

festival n Zondag 17 juli was de 35e editie van Werfpop. De line-up bestond onder andere uit Rico & Sticks #OpgezwolleTotNu, De Jeugd van Tegenwoordig, DeWolff, Memphis Maniacs, Textures en Madball.

Door het gevarieerde programma en het lekkere zonnetje was het de hele dag enorm druk in het Leidse Hout. Over de gehele dag bezochten zo'n 22.000 mensen het festival.

De pleerave (Dixieland) was een nieuwe toevoeging dit jaar. Hier kunnen mensen tijdens het wachten in de rij bij de toiletten een dansje doen. Maar ook mensen die allang klaar waren met hun toiletbezoek konden nog een nummertje meezingen voor de DJ booth. Dit zorgde voor een gezellige sfeer en leuke momenten in Dixieland.